DMF Team

Dutch Mezzanine Fund is opgericht door Erwin de Jong en Gerard de Kool. Begin 2018 is het team versterkt met Maurice Meertens en in 2022 met Michael Franz Müller om gezamenlijk de Duitse activiteiten verder te ontwikkelen en uit te breiden. Het team heeft meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in financiering, (her)structurering, advisering bij financiering / fusies & overnames. Op 1 januari 2017 werd het fonds verzelfstandigd uit Delta Lloyd en is sindsdien volledig onafhankelijk. 

Erwin de Jong

Partner / Portfolio Manager

Erwin heeft meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van structureren, herstructureren en adviseren van schuld voor ondernemingen.

Voorafgaand aan de oprichting van DMF I was hij werkzaam als adviseur bij Oyens & Van Eeghen (Managing Director Corporate Finance) en Lazard (Head of Restructuring & Debt Advisory Benelux). Daarvoor was hij co-head Leveraged Finance bij ABN AMRO en werkte als Senior Account Manager Project & Export Finance bij de Commerzbank. Hij behaalde een MSc Financiële Economie aan de Erasmus Universiteit en een BSc aan de Hotel Management School Maastricht. Verder volgde hij de Commissarissen Cyclus aan de Universiteit Nyenrode.

erwin@dutchmezzanine.nl
+31 (0)6 4626 6549 | LinkedInVcard

Gerard de Kool

Partner / Portfolio Manager

Gerard heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van advies bij fusies & overnames en het adviseren van bedrijven met betrekking tot de kapitaalstructuur.

Voorafgaand aan de start van DMF I was hij werkzaam bij Bank Oyens & Van Eeghen (Director Corporate Finance) en bij ABN AMRO / RBS (Associate Private Equity Advisory) Hij behaalde een MSc in Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management.

gerard@dutchmezzanine.nl
+31 (0)6 5251 3277 | LinkedInVcard

Maurice Meertens

Investment Director

Maurice heeft meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van structureren en adviseren van schuld voor ondernemingen.

Voorafgaand aan DMF was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management (Portfolio Manager Private Debt) en Rabobank (Credit Analyst Acquisition Finance). Hij behaalde een MSc Finance en een BSc Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg.

maurice@dutchmezzanine.nl
+31 (0)6 2206 4061 | LinkedInVcard

Michael Franz Müller

Regional Head Germany

Michael is een ervaren bankier met een bewezen staat van dienst van meer dan drie decennia in corporate banking, financial leverage, schuldherstructurering en mezzanine. Sinds medio 2022 is hij binnen Dutch Mezzanine Fund verantwoordelijk voor transacties in Duitsland.

michael@dutchmezzanine.nl
+49 162 2611 110 | LinkedInVcard